3D - paneelien käyttö sisustuksessa: esimerkkejä ja asiantuntijoiden neuvoja.


3D paneeli - mitä se tarkoittaa

Ennen kaikkea, tällaiset paneelit ovat uusi ilmiö sisustamisessa. Tosin kuin tapetit tai maalit, paneelit antavat tilalle lisää ulottuvuutta, luovat erikoista, syvää värileikkiä reliefipinnallaan ja asettuvat tilan keskipisteeksi.
Mitä koskee teknisiä ominaisuuksia, niin kipsistä valmistettu 3D -paneeli ei ensinnäkään sisällä myrkyllisiä aineita, sen kiinnityksessä on mahdollista käyttää kahta eri asennustekniikkaa (saumaton ja saumallinen) ja sillä on hyvä ääntä vaimentava vaikutus. Ainutlaatuisen rakennen ansiosta paneelit ovat kevyitä.


On olemassa lukuisia sisustusratkaisuja 3D-paneeleille: kokonaisen paneeliseinän verhoamisesta yksittäisten paneelielementtien käyttöön. Olo- ja makuhuoneessa erikoiseksi sisustusratkaisuksi voi valita TV-alueen erottaminen kipsipaneeleilla. Kyseiseen sisustusratkaisuun sopivat hyvin design mallit, jotka jäljittevat aaltoja, vedenpintaa tai moderneja geometrisiä muotoja. 3D-paneeleilla pystyy hyvin korostamaan takka-alueen.

Sisätiloihin, joissa on pylväitä, voi luoda erikoistyylikkyyttä ja uutta tulkintaa 3D-paneeleilla. Paneeleja on helppo leikata, asentaa, joten ne ovat kätevä pylväiden sisustustapa. Tähän tarkoitukseen erinomaisesti sopivat paneelit, joissa on valmiiksi sisäänrakennetut valaisimet.


Jos te haluatte käyttää sisustuksessa kipsipaneeleja paikallisesti, niin erillisenä taideteoksena erinomaisesti toimi 3D-kuvapaneeli. Voitte valita valmiin vahtoehdon tai sovitta paneelit yhdestä mallistosta oman makunne mukaan. Muita vaihtoehtoja löytyy esimerkiksi meidän mallistostamme - Rose ja Flora kuvapaneelit.


Poikkeuksellisija ratkaisuja suosivalle kannattaa kiinnittää huomiota erikoseen ja toisslta suurta suosiota saavuttaneeseen sisustusratkaisuun - aksenttia katolle luovaan kuvapaneeliin. Paneeleja voi myös käyttää seinän ja katon välisen siirtymän korostamiseksi.


Julkisissa tiloissa, kuten toimistossa tai hotellissa, kipsipaneeleilla sisustetaan vastaanottotilan keskipistettä.